Intramed

Complete praktijksoftware voor paramedici en de GGZ

Intramed ondersteunt meer dan 19.000 paramedici en de GGZ en is daarmee marktleider in de zorg. Niet alleen vanwege de efficiëntie, maar zeker ook vanwege de kwaliteit kiezen fysiotherapeuten, oefentherapeuten, diëtisten, logopedisten, ergotherapeuten, psychologen, osteopaten, podotherapeuten en psychotherapeuten voor Intramed.

Intramed werkt intensief samen met alle betrokkenen in de zorgketen, van klanten tot verzekeraars. Dat levert een product op dat volledig is toegesneden op de eisen uit de branche en de wensen van de gebruikers. Maatwerk, gebruiksgemak en optimale service gaan hand in hand.

Ga naar de website

 

eGPO

De patiënt weer centraal

eGPO (Elektronisch Gestructureerd Patiënten Overleg) is gemaakt voor en met zorgverleners om ervoor te zorgen dat communicatie en coördinatie van multidisciplinaire zorg verbeterd en gemakkelijker wordt. Het is meer dan alleen de app en het webportaal. Met eGPO wordt een zorgvuldig samenwerkingstraject begeleid, waarin er fijn met alle betrokken hulpverleners gewerkt wordt en patiënt/familie volledig geïnformeerd is.

In eGPO is geen ruimte voor uitgebreide rapportage, alles past op een bierviltje en kost weinig tijd.  eGPO verandert niets aan de huidige verslaglegging, die kan over alle organisaties heen ongewijzigd blijven en daardoor vormt het geen bedreiging voor de kernprocessen van alle betrokkenen.

Ga naar de website

KraamZorgCompleet

Complete software voor de kraamzorg

KraamZorgCompleet ondersteunt kraamzorginstellingen op het gebied van administratie en informatievoorziening. Zo kunnen gebruikers tegemoetkomen aan de steeds hogere eisen die cliënten, zorgverzekeraars en medewerkers aan de informatievoorziening stellen. KraamZorgCompleet is ontwikkeld in nauwe samenwerking met kraamzorginstellingen en andere specialisten uit de branche. Het is daardoor volledig toegespitst op de kraamzorg.

Ga naar de website