Online vragenlijst intrekken verbeterd

Als je bijvoorbeeld een verkeerde vragenlijst gestuurd hebt, of als de patiënt de vragenlijst op een andere manier heeft ingevuld, kun je de online gestuurde vragenlijst intrekken. Daarvoor klik je in de vragenlijst in de behandelepisode op "Ongedaan maken".

Op het moment van klikken op "Ongedaan maken", werd automatisch een e-mail naar de patiënt gestuurd met het bericht dat de vragenlijst was ingetrokken. Om overbodige e-mail naar de patiënt te voorkomen, kun je voortaan zelf kiezen of je die e-mail naar de patiënt wil sturen. Voortaan krijg je namelijk de volgende vraag als je op "Ongedaan maken" klikt:

Klik op "Ja" om de bevestigings-e-mail toch naar de patiënt te sturen.

Tekst in e-mail "Vragenlijst ongedaan maken"

De tekst in de e-mail die de patiënt ontvangt wanneer een vragenlijst wordt ingetrokken, kon vragen oproepen. We hebben de tekst daarom aangepast. Deze tekst is alleen zichtbaar in nieuwe administraties, aangezien je de e-mailtekst zelf aangepast kan hebben. De tekst wordt dus niet automatisch gewijzigd tijdens de conversie. Maar je kunt de tekst natuurlijk wel zelf wijzigen: 

 1. Klik op menu [Systeem], [Ontwerpen], [Documenten], tabblad "2. E-mail".
 2. Dubbelklik op de e-mail van het soort "Vragenlijst ongedaan maken".
 3. Wijzig de tekst bijvoorbeeld in:
                           
  Onlangs bent u uitgenodigd om de vragenlijst {AangebodenVragenlst.Formuliernaam} uiterlijk {AangebodenVragenlst.UitersteInvuldatum} in te vullen. Een van onze medewerkers heeft besloten dat u deze vragenlijst toch niet hoeft in te vullen. Het invullen of inzien van deze vragenlijst is daarom niet meer mogelijk.

  Klik op onderstaande link om het patiëntenportaal te openen, waar u na het inloggen eventuele andere door u ingevulde en/of in te vullen vragenlijsten kunt vinden.

  {AangebodenVragenlst.BekijkenMetAccURL}

  Dit bericht is automatisch verstuurd, waardoor het niet persoonlijk ondertekend is.
          

  Met vriendelijke groet,
  {Praktijk.Omschrijving} {Praktijk.Naam}
  {Praktijk.Adres}

 4. Bewaar de gegevens ("F5" of ).