Meerdere vragenlijsten in één keer aanbieden

Regelmatig komt het voor, dat je meerdere vragenlijsten online naar de patiënt wil sturen (bijvoorbeeld bij de intake). Dat kon al via een formulierset. En nu kan dat ook met "losse" vragenlijsten vanuit de behandelepisode. Dat is veel gebruiksvriendelijker voor je patiënt, aangezien hij dan ook maar een enkele e-mail ontvangt in plaats van een aparte e-mail voor elke vragenlijst.

Wanneer er vragenlijsten in een behandelepisode aanwezig zijn (en deze kunnen aangeboden worden aan de patiënt), zal er voortaan boven de verslaglegging een extra notificatiebalk getoond worden.

De notificatiebalk boven de verslaglegging is bedoeld voor het aanbieden van meerdere vragenlijsten tegelijk. In de verslaglegging is ook een notificatiebalk te zien voor aanbieden van de vragenlijst die geopend is.

De notificatiebalk boven de verslaglegging verdwijnt als er geen vragenlijsten meer aanwezig zijn om aan te bieden. Als er een audit- en/of conversienotificatie getoond wordt, zie je deze balk niet.

Online aanbieden van vragenlijsten   

Als je op "Online aanbieden..." in notificatiebalk boven de verslaglegging klikt, zie je een nieuw scherm:

Hier worden alle aan te bieden vragenlijsten getoond die bij de behandelepisode horen. Bij elke vragenlijst zie je de behandeldatum als de vragenlijst bij een sessiejournaal hoort. De vragenlijsten worden gegroepeerd per fase. 
Alle vragenlijsten zijn standaard aangevinkt. Vink zo nodig de vragenlijsten uit, die je nog niet wil versturen.

Klik op "Online aanbieden" om de aangevinkte vragenlijsten aan te bieden via één e-mail. Bij annuleren sluit het venster en gebeurt er verder niets.

Warning

Je kunt in dit scherm (anders dan bij het apart online aanbieden van vragenlijsten) géén uiterste invuldatum opgeven en/of een aanwijzing voor het invullen intypen.

Warning

Je kunt tegelijk verstuurde vragenlijsten niet allemaal te gelijk ongedaan maken; dit moet per vragenlijst gebeuren.

Warning

Als ingeplande vragenlijsten klaar staan kan een behandelepisode wel geconverteerd worden.
Als er vragenlijsten die aangeboden of geaccepteerd zijn, kan een conversie NIET worden uitgevoerd.