Gewogen behandeluren tonen per behandelserie (DBC)

Voor de revalidatie is het erg belangrijk om het totaalproduct wat gedeclareerd gaat worden, vooraf te berekenen qua tijd/product. De informatie die je wil zien, geeft inzicht in het afgeleide product, het aantal uur en de prijs van het product.

De prijs van het product wordt mede bepaald door de gewogen behandeluren (tijd activiteit x weegfactor activiteit). Voortaan berekent Intramed de gewogen behandeltijd in behandelseries MSZ Revalidatie.

Alleen bij behandelseries MSZ Revalidatie is op tabblad "4. Activiteiten" een nieuw veld "Gewogen behandeltijd:" toegevoegd. Hierin wordt die gewogen behandeltijd berekend.

Je kunt in de lijst "Verrichte activiteiten" de kolom "Gewogen inzet" toevoegen om de gewogen inzet van de betrokken behandelaar te zien. Je kunt hier die factor niet aanpassen.

In de lijst "behandelseries" ([Bestand], [Behandelseries]) zijn twee kolommen "Gewogen behandeltijd" en "Gewogen behandeltijd in minuten" toe te voegen. Dat doe je via de rechtermuisknop in een kolomtitel, optie "Indeling...".