Controle op openstaande behandelepisodes

Sinds Intramed 9.3 is het CQ-index controlescherm verwijderd, omdat de controle of een patiënt in aanmerking komt voor een vragenlijst overbodig was geworden. Het bleek dat sommige gebruikers het controlescherm ook voor andere doeleinden gebruikten:

  • om in de gaten te houden welke patiënten al een tijd niet meer geweest zijn, 
  • om te zorgen dat de lijst onnodig openstaande klachten zo klein mogelijk blijft,
  • en om te controleren of er dossiers afgesloten kunnen worden.

Om deze controles toch uit te kunnen voeren, is de lijst "Behandelepisodes" (menu [Bestand], [Behandelepisodes]) uitgebreid met 2 filters.

Door "Aangemelde medewerker" aan te vinken, zie je alleen de behandelepisodes waarbij de aangemelde medewerker de behandelaar is. Als je het filter uit zet, worden de behandelepisodes van alle medewerkers getoond.

Door bij "Niet behandeld sinds:" een periode te kiezen, worden alle behandelepisodes getoond waarbij geen behandeling geregistreerd is in de afgelopen ingestelde periode. Zo kun je dus in de gaten houden welke patiënten al een tijd niet meer geweest zijn.   

Instellen als startscherm

Je kunt het scherm "Behandelepisodes" ook direct laten openen bij het starten van Intramed. De filters onderin het scherm zijn dan standaard aangevinkt en bij "Niet behandeld sinds:" is "1 maand" ingevuld. Klik hier voor meer informatie over het instellen van startschermen.

Natuurlijk kun je de filters aan-/uitvinken of aanpassen om de gewenste overzichten te krijgen.