GGZ versie 12 revisie 2

Tip

Klik bovenin dit scherm op  om terug te gaan naar het overzicht.

Vanaf Intramed versie 9.0 werkte de conversie niet meer vanaf "Psychotherapie v1". Dat is in deze revisie hersteld. Daarbij is van de gelegenheid gebruik gemaakt om 2 andere zaken ook op te lossen. 

Kleinere oplossingen / verbeteringen 

Hierna vind je de nieuwe functionaliteiten en kleinere oplossingen / verbeteringen per formulier:

(Formulier)naam

Omschrijving uitbreiding / verbetering

Conversie

Vanaf Intramed versie 9.0 kon je behandelepisodes waarin verslagleggingsrichtlijn "Psychotherapie v1" was gebruikt, niet meer converteren naar de GGZ verslagleggingsrichtlijn. Dit is opgelost.

Intake

In de subrubriek "Lichamelijk functioneren" kun je bij de velden "Medicatie:" en "Intoxicatie:" kiezen voor "Ja"; er verschijnt dan een extra veld waarin je verdere informatie kunt registreren. Maar dit veld bestond maar uit één regel, waardoor je niet goed alle gegevens kwijt kon. Voortaan kun je in dit veld meerdere regels typen.

Het veld "Leefsituatie:" is verplicht om aan te leveren via de SBGGZ / SVR export. Het invullen van het veld (in de subrubriek "Biografische gegevens") werd vaak vergeten, omdat het veld als "niet verplicht" was gemarkeerd. Vanaf deze revisie is het een verplicht veld geworden.

Conversie

Bij een nieuwe revisie hoeven de behandelepisodes niet geconverteerd te worden. De wijzigingen zijn direct zichtbaar na het importeren van de nieuwe revisie.

Tips en waarschuwingen

Voor informatie over het converteren van je behandelepisode naar een nieuwe versie van de richtlijn, klik hier.

Je moet de verslagleggingsrichtlijn "GGZ v12 rev2 incl. meetinstrumentenrichtlijn v1 rev3" wel eerst downloaden en dan importeren in Intramed. De meetinstrumentenrichtlijn zit al in deze richtlijn, dus die hoef je niet apart te downloaden. Klik op een onderwerp voor meer informatie: Verslagleggingsrichtlijn downloaden of Verslagleggingsrichtlijn importeren