Attentietekst met -teken in agenda

Soms wil je bij een patiënt een attentiemelding toevoegen. Bijvoorbeeld "e-mailadres navragen" of "belt vaak af".
Voortaan kun je in de agenda bij de patiënt een attentieteken en -tekst laten tonen. Het teken en de tekst stel je in op tabblad "3. Bijzonderheden" van de patiëntgegevens bij het nieuwe veld "Attentie in agenda:".

Klik op  om het attentieteken te selecteren:

Als je een teken hebt gekozen, is het tekstveld erachter ook beschikbaar. Hierin kun je een attentietekst typen (is dus niet verplicht). Bijvoorbeeld "E-mail adres navragen".
Als je de gegevens bewaart, zie je het attentieteken terug in de agenda. Als je met de muis op het attentieteken staat, wordt de tekst in een ballon getoond:

Het attentieteken en de attentietekst blijven bij de patiënt staan, totdat je deze weer verwijdert op tabblad "3. Bijzonderheden" van de patiëntgegevens. Via "Opties", "Attentietekst" (sneltoets "Ctrl" + "E") kun je de velden direct wijzigen.

Tip

Je kunt tabblad "Bijzonderheden (patiënt)" ook openen vanuit de agenda via "Schermen" of "F4".

Patiëntenlijst

In de patiëntenlijst kun je het attentieteken en de attentietekst ook zien. Daarvoor moet je dan wel eerst de nieuwe kolommen "Attentie in agenda" en "Attentietekst" toevoegen. (Klik met de rechtermuisknop in de kolomtitel en klik op "Indeling...".)

Verplaats één of beide kolommen naar rechts, bij "Getoonde velden:".

Vervolgens zie je de inhoud van de velden in de patiëntenlijst: