Logopedie versie 11 revisie 3

Tip

Om terug te gaan naar het overzicht, klik bovenin dit scherm op .

De volgende zaken zijn In deze revisie opgelost:

Formuliernaam / functie

Omschrijving uitbreiding / verbetering

Intake

Het veld "(Herstel) beïnvloedende factoren:" is volgens de richtlijn logopedie een verplicht veld om in te vullen. Daarom is dit veld verplicht gemaakt.

Behandelplan

Het veld "Verwacht aantal sessies:" is volgens de richtlijn logopedie een verplicht veld om in te vullen. Daarom is dit veld verplicht gemaakt.

Overzicht behandelepisodes

Formulieren die geen verplichte velden hebben, krijgen niet automatisch een vinkje als je velden hebt ingevuld. Je kunt het formulier wel zelf een vinkje geven via "Opties", "Markeer als ingevuld".

Bij het formulier "Overzicht behandelepisode" werkte die functionaliteit niet, maar dit is hersteld.

NIVEL export

De velden "Conclusie DTL screening", "Ernst van logopedische hoofddiagnose - begin behandeling", "Ernst van logopedische hoofddiagnose - eind behandeling", "Prognose aantal zittingen", "Resultaat m.b.t. hoofddoel" en "Beroepsspecifieke richtlijn" werden niet correct geëxporteerd naar het NIVEL. Dit is hersteld.

Conversie

Bij een nieuwe revisie hoeven de behandelepisodes niet geconverteerd te worden. De wijzigingen zijn direct zichtbaar na het importeren van de nieuwe revisie.

Tips en waarschuwingen

Je moet de verslagleggingsrichtlijn "Logopedie v11 revisie 3 incl meetinstrumenten v1" wel eerst downloaden en dan importeren in Intramed. Klik op een onderwerp voor meer informatie: Verslagleggingsrichtlijn downloaden of Verslagleggingsrichtlijn importeren