Weergave-instellingen aanpassen

De formulieren in de verslaglegging worden volgens een aantal weergave-instellingen getoond. Deze instellingen kunt u aanpassen.

 1. U heeft het scherm "Behandelepisode..." nog open staan op tabblad "1. Verslaglegging" OF
  open het scherm opnieuw via menu [Bestand], [Patiënten], dubbelklik op de betreffende patiënt, klik op tabblad "5. Beh.dossier/oefenprog's" en dubbelklik op de betreffende behandelepisode.
 2. Klik op het icoon  of klik op "Opties", "Weergave-instellingen";
  het scherm "Weergave-instellingen" wordt geopend.
 3. Vul de velden in; natuurlijk voor zover van toepassing voor u.

  Veld

  Omschrijving

  Maximaal aantal antwoorden voor weergave als keuzerondjes:

  Als de antwoordenlijst van een meerkeuzevraag niet meer dan dit aantal antwoorden bevat, dan wordt deze meerkeuzevraag weergegeven als keuzerondjes, anders als uitklapbare lijst met mogelijkheden.

  Aantal items waarboven kolommen worden gesplitst:

  Een selectievakjesvraag (of een meerkeuzevraag die weergegeven wordt als keuzerondjes) zal gesplitst worden in zoveel kolommen, dat iedere kolom niet meer dan dit aantal antwoorden bevat (de laatste kolom kan minder antwoorden bevatten).

  Maximaal aantal kolommen:

  Om te voorkomen dat selectievakjes met veel antwoorden door de vorige instelling in teveel kolommen worden gesplitst, kan hiermee het maximaal aantal kolommen worden opgegeven.

  Minimaal aantal regels:

  Hier kunt u het minimum aantal regels in tekstvakken (die bedoeld zijn voor meer dan één regel) instellen. U kunt van 1 tot 100 regels invullen.

 4. Klik op de knop "OK" om de wijzigingen op te slaan.
 5. Druk op "ESC" om het scherm te sluiten, of klik op.

Weergave-instellingen aanpassen